Tøj & mode

Vis mig dine sko og jeg skal fortælle dig hvem du er

Der er lavet film om dem, der findes butikker, som sælger dem i alle former og afskygninger, der findes museer, som hædrer dem, og der findes uendeligt mange slags. Her menes selvfølgelig vores all time favourite beklædningsgenstand: skoen!

Der findes lige så mange forskellige slags sko, som der findes forskellige personligheder, og vi vil vove den påstand, at hvis du viser os din sko, så kan vi fortælle dig, hvem du er.

Sneakers

Du er en pige med ben i næsen, der er med på moden, men som også værdsætter komfort. Du bærer helst sneakers til alt; kjoler, jeans, shorts – you name it. Du har dit foretrukne brand, som kan være Nike, Adidas, Puma, Hummel eller et andet brand, som du føler leverer kvalitetssneakers, der falder i din smag, og som passer til din personlighed.

Stiletter

Moden trumfer alt! Derfor lider du også gerne for skønheden, når du går gade op og gade ned i et af dine utallige par stiletter. Du er vild med Louboutins røde såler og høje hæle, og dit coverbillede på din Facebookprofil er et billede af fede pumps med skriften “I wear heels higher than your standards”. Du er ligeglad med, om andre mener, du er overdressed, når du konsekvent kommer i stiletter – det er det, du føler dig bedst tilpas i.

Chelsea boots

Det ligner egentlig til forveksling et par korte ridestøvler, men egentlig er det de fashionable ankelstøvler, som har rødder helt tilbage i victoriatiden. Støvlen bæres af den modebevidste kvinde, der har fokus på karrieren, og som ikke er bange for unisex items i garderoben. Du har støvlen i alle mørkere nuancer, og du bærer den gerne til et lækkert suit eller til jeans i weekenden.

Ecco-sko

Komfort og kvalitet frem for alt! Du vil have sko, der holder mere eller mindre for evigt, og du lader dig ikke diktere af modens omskiftelige natur. Du har et job, hvor du ikke behøver være bekymret for, om der er nogen, der kigger skævt til dig, når du kommer i de samme sko dag efter dag, men hvor der tværtimod er forståelse for dit valg af fodtøj. Du er af den gamle skole, hvor det var frådseri at have 20 par sko for forfængelighedens skyld.  

Previous ArticleNext Article