Gadgets, Trends & tendenser

Vild med gadgets og vild med festival

Vi er vilde med festivaler, og det er vi af flere forskellige grunde. Det er ikke kun pga. fed musik, kolde øl og god stemning, det er også fordi, det giver god mulighed for at se, hvad der trender inden for forskellige emner; det gælder både mode, gadgets, mad og meget mere. Eftersom vi elsker design, så elsker vi selvfølgelig også at få et indblik i, hvad der rører sig ude i det ganske danske land.

I år bliver ingen undtagelse. Bare på det år, der er gået siden sidste års festivaler, er der sket rigtig mange ting. Smartphones er blevet bedre og mere avancerede, moden lægger op til blomster, flæser og og lette stoffer, og udvalget af smarte gadgets, der kan gøre festivalen endnu bedre, er større end nogensinde. Hvad end det er powerbanks, der sørger for, at du ikke løber tør for strøm i løbet af ugen, og derfor kan både forevige koncertoplevelser, fede outfits og sjove oplevelser i lejren, eller om det er en lækker Airbed, der tilføjer til hyggen og komforten, så er der tale om gadgets, der gør festivaloplevelsen lidt mere luksus.

Gadgets baner vejen til festivalen

Det er pga. alle de her fede gadgets, at mange, der aldrig før havde overvejet at tage på festival, pludselig godt kan overskue festivaloplevelsen. Tanken om at løbe tør for strøm på mobilen, den manglende komfort og hvad der ellers kunne skræmme mulige festivalsgængere væk, bliver mere eller mindre elimineret år eller år, når nye og praktiske gadgets dukker op på markedet. Det er svært at forudse, hvilke gadgets der allerede næste år vil være til at få fingrene i.

Den vigtigste gadget i år, der i den grad er værd at nævne, er festival-højttaleren. Det er vel egentlig bare en bluetooth-højttaler, men de her højttalere er noget mere robuste, så de tåler de strabadser, de kan blive udsat for på en festival. Derudover er lyden også af så god kvalitet, at den nemt kan gennembore larmen i lejren, når der skal spilles musik i baggrunden, mens der spilles ølbowling og festes.

Skal du på festival i år? Så tag ikke afsted uden de mest basale gadgets. Du kan finde lidt af hvert hos SCOSCHE Danmark, som bl.a. også sælger en robust festival-højttaler, som med garanti vil blive årets køb.

Previous ArticleNext Article