Trends & tendenser

Unikke havemøbler gør sommeren endnu bedre

Hvis du er til stemningsfulde fletmøbler i haven, så kender du garanteret allerede Sika havemøbler. Sika Møbler blev etableret i 1951, og har lige siden produceret håndlavede fletmøbler i et moderne design, som både er komfortable og i høj kvalitet. Sika Møbler var oprindeligt revolutionerende indenfor produktionen af rattan møbler eftersom, at stifteren Ankjær Andreasen opfandt nye metoder at arbejde med rattan på. I samarbejde med de bedste kurvemagere gjorde han arbejdet med rattan til en kunst, som sidenhen har haft stor fremgang. Som en bonusviden kan jeg fortælle dig, at navnet Sika Møbler blev etableret i 1951 og er en sammensætning af Siv, Kurve og Andreasen.

Sika havemøbler er selvsagt fremstillet til udendørs brug, men mange vælger også at bruge dem indendørs, da deres enkle nordiske design passer rigtig godt med tidens trends og tendenser. Men da møblerne er fremstillet med henblik på udendørs brug, så er materialet utroligt slidstærkt, og møblerne kan derfor holde til at stå udenfor hele året rundt. De tåler al slags vejr, og er nemme at vedligeholde, da de kun kræver aftørring med en fugtig klud i ny og næ. Meningen med designet har været at flytte stuens komfort ud i haven, uden at skulle gå på kompromis med stabiliteten og holdbarheden.  

 

Georgia Garden og Avantgarde serien

Sika Design har et bredt sortiment af flettede havemøbler, og man kan derfor nemt finde noget til enhver smag. Hos manilla-huset i Aarhus finder du mange af Sika Designs unikke kollektioner. Du kan blandt andet finde havemøbler fra den romantisk Georgia Garden kollektion, og den lette og stilfulde Avantgarde serie.

Haveserien fra Georgia Garden er til personen, der ønsker en romantisk stemning i haven. Kendetegnene for denne serie er, at møblerne er åben flettet og det er derfor en meget luftig type møbel, som ikke virker tyngende i haverummet. De er flettet i vedligeholdelsesfri polyrattan med et skelet i aluminium, hvilket gør dem meget holdbare. De flettede møbler tilfører en værdifuld stemning til terrassen eller altanen, og henleder dine tanker til en svunden tid. Du har mulighed for at indrette hele din have i denne stil, da der både indgår haveborde, havestole, havesofaer og solvogne i Georgia Garden serien.

Avantgarde serien er til dig, der ønsker en mere let og moderne indretning af haven. Avantgarde serien er ligesom Georgia Garden fremstillet i polyrattan og aluminium stel, som gør den yderst praktisk, da den holder til det omskiftelige vejr i Danmark. Møblerne er håndflettede i et vedligeholdelsesfrit UV-bestandigt materiale, og selve stellet er varmgalvaniseret, så det er yderst modstandsdygtigt. Selve designet er mere stilrent og moderne, og kollektionen rummer alt lige fra haveborde, havestole, havesofaer, og solvogne.  

Manilla-huset har mange års erfaring med salg af fletmøbler og de sælger derfor kun havemøbler i den bedste kvalitet. Møbelforretningen har et stort udvalg af Sika havemøbler, og hvis du besøger manilla-husets fysiske butik i Aarhus, kan du få en masse inspiration og gode ideer til kombinationsmuligheder. De har nemlig en stor udstilling af de lækre Sika havemøbler. Der er selvfølgelig også mulighed for hurtigt og nemt at bestille møblerne online.

Så hvis du mangler elegante og komfortable havemøbler til enten sommerhuset, udestuen eller terrassen, så tjek Sika Design ud.   

Previous ArticleNext Article