Bolig & indretning

Nyt badeværelse

Hvis du er træt af at se på dit badeværelse, fordi det efterhånden er blevet lidt slidt og trist, er der heldigvis mange muligheder for at friske det op, så det er bare med at komme i gang.

Små ændringer

En nem og hurtigt måde til at få et andet udtryk på badeværelset, er ved at skifte ud i interiøret. Det kan for eksempel være badeforhæng, sæbedispenser, toiletbørste og håndklæder. På den måde kan du både friske badeværelset op og eventuelt få nogle nye farver ind. Hvis der er plads til det, kan du også sætte et par planter ind på badeværelset for at give lidt liv og farve.

Er dette ikke nok, og har du for eksempel knækkede eller misfarvede fliser på væggene, er det muligt at dække disse med fliseklistermærker. På den måde kan du nemt og hurtigt få et pænt badeværelse igen. Det er både muligt at få ensfarvede klistermærker og klistermærker med mønstre. Så her har du mange muligheder for at ændre på badeværelsets udseende.

Store ændringer

Er toilettet i stykker, eller er det ikke længere muligt at rengøre det ordentligt, kan du skifte det ud med et nyt, og på den måde få et pænere og mere indbydende badeværelse. Det samme gælder også for bruser og vask. Det behøver ikke være dyrt eller besværligt at skifte disse ting på badeværelset, og bagefter vil du kunne have glæde af badeværelset i mange år.

Hvis du også gerne vil have skiftet gulv og for eksempel have nye fliser på væggene, kræver det selvfølgelig lidt mere, men samtidig vil du have et helt nyt badeværelse, der kan holde i rigtig lang tid.

Lige meget hvilke former for ændringer du ønsker i hjemmet så er det vigtigt, at bruge kompetente og dygtige håndværkere. Du kan finde et lille udpluk af håndværkere her.

Previous ArticleNext Article