Tøj & mode

Mode med ben i næsen

Der findes et hav af modebrands, og der kommer hele tiden nye til. Det er selvfølgelig både godt og skidt. Det er godt, fordi der er således er stor chance for, at man kan finde et brand, der laver mode, der er som skabt til lige netop dig og din personlighed. Det er dog ikke uden konsekvenser, at der kommer nye brands til hele tiden, for så risikerer vi at få “information overload” og ganske enkelt blive for mættet af alle de forskellige muligheder til, at vi kan identificere og få øje på det brand og den mode, der ellers ville være perfekt til os.

Det sker dog fra tid til anden, at der dukker noget op, som man ikke kan undgå at lægge mærke til. Det kan være helt nye designere og brands, men det kan også bare være enkelte kollektioner fra en allerede kendt modeskaber, der er revolutionerende, innovativ og nytænkende. Det har f.eks. være tilfældet ved flere af H&M’s kollektioner, der er skabt i fællesskab med store anerkendte designere. Her har man på bedste vis kombineret high street med high end og dermed gjort det tilgængeligt for nogle, der ellers ikke ville have haft muligheden for at få styles af denne kaliber ind i garderoben.

Der findes masser af mærker, der forsøger at gøre det samme; at give kunden high end tøj til high street priser. Det gør sig bl.a. gældende for mærket Desires. Med Desires tøj får du high street tøj til high street priser men med et high end look. De unikke styles har kant og personlighed og skiller sig ud i mængden. Det kombinerer det feminine og det rå og smider fede statements ind i blandingen. Resultatet bliver mode med ben i næsen til kvinder med ben i næsen.

Desires er blot ét af mange brands, der fornyer sig og på bedste vis kombinerer elementer fra forskellige stile og samler dem i kollektioner til de kvinder, der har lyst til at eksperimentere og vælge outfit ud fra humør. Det skal være sjovt at lege med looks og outfits, og det er bare sjovere, når ikke alle styles  i garderoben ligner hinanden til forveksling. Desires er fremtiden og vi kan ikke vente med at se, hvad moden ellers kommer til at byde på.

Previous ArticleNext Article