Bolig & indretning

Køkkendrømme på budget

Drømmer du om et nyt køkken? Som ikke koster en formue? Så har Home Junkie en genial løsning…

Med smarte flise stickers fra Home Junkie kan du få et helt nyt look i dit gamle køkken på ingen tid.

Home Junkie har specialiseret sig i at lave smarte, vandafvisende stickers og er i dag Nordens største producent af design klistermærker beregnet til fliser.

Idékvinden bag er aarhusianske Matilde Fevre. Hun startede Home Junkie i 2014 af den simple årsag, at hun ikke kunne finde nogen form for dekoration til alle de hvide fliser, der udgjorde det meste af væggene i køkken og badeværelse i hendes nye lejlighed.

Matilde fandt en dygtig designer, og sammen lavede de den første kollektion flisepynt.

Siden er mange nye motiver kommet til, og Matilde inviterer jævnligt nye designere til at give deres bud på flotte motiver til dekoration af fliserne.

Her får du Matildes gode råd til en hurtigt og billig makeover:

Har du fliser i forvejen, kan du med fordel bruge Home Junkies gennemsigtige stickers og dekorere dine fliser med citater, flotte mønstre eller sjove motiver.

Mine stickers er nemme at sætte op, og limen på folien efterlader ingen spor, når du fjerne dem igen. De er derfor perfekte til brug i lejeboliger, hvor du skal efterlader fliserne, som da du overtog boligen.

Alle stickers måler 15×15 cm og de dækker derfor hele flisen som et vandskyende klistermærke.

Har du ingen fliser kan du i stedet lege med mine heldækkende stickers, altså kvadratiske klistermærker i samme størrelse, der dækker baggrunden helt. Med mange forskellige motiver og mønstre at vælge imellem kan du skabe dit helt eget unikke fliselook direkte på din væg. De sidder glimrende på fx glasvæv og andre næsten glatte overflader.

Mine stickers tåler selvfølgelig vand og almindelig rengøring, så brug dem til at  dekore væggen bag dit komfur eller placer dem på fliserne på væggen bag ved din køkkenvask.

Jeg har også haft kreative kunder, der har brugt mine stickers til at dekorere fronten af deres opvaskemaskine, døren ind til børneværelset eller til at opfriske en almindelig vandkaraffel.

Priser fra 45 kr. pr. stk., æske med 9 stickers fra 295 ,-. Dansk design.

Se dem alle på www.homejunkie.dk

Previous Article