Smykker & accessories

Har din kæreste prinsessedrømme?

vielses-ringe

Mange kvinder har den. Drømmen om den hvide kjole. Længslen efter at være prinsesse for en dag. Spørgsmålet er – kender DU din kæreste godt nok til at vide, om HUN har den? Tænk dig godt om! Har hun sagt noget, der kunne pege i den retning? Har du været opmærksom nok til at fange signalerne? Eller er du stensikker på, at alt det der ikke er noget for hende? Det er ret vigtigt, at du lige får styr på den slags, inden du tager beslutningen om at falde på knæ. Et diskret hint – langt de fleste kvinder har drømmen liggende latent indeni. Så tag hende med storm. Sæt hende i kontakt med drømmen. Fri til hende, køb den ring til hende.

 

Sig det med en diamantring

Mange moderne mænd vælger at gøre det, man ser i blandt andet Storbritannien, så det er måske også måden, du skal gøre det på. Ned på knæ med en funklende diamantring. Så bliver det ikke mere romantisk og prinsesse-agtigt. Bare rolig, ringene koster ikke alle en formue. De findes i mange prisklasser, men jo, indrømmet, de hører da til i den eksklusive ende. Men tænk på, hvilken investering det er i dit kærlighedsliv. Tænk på, hvor smukt det er, og hvor fantastisk det bliver for hende at modtage sådan en ring af lige præcis dig. Der vil ikke være et øje tørt. Sådan en diamantring skal vælges med omhu. Den skal afspejle, hvor godt du kender din kommende hustru. Måske skulle du overveje at få fremstillet en ring specielt til hende og dermed gøre den endnu mere personlig.

 

Vælg ringene med omhu

Måske ønsker hun at bruge sin diamantring som vielsesring, måske vælger I sammen et sæt vielsesringe som et synligt symbol på jeres samhørighed. Også vielsesringene skal vælges med omhu, for selv om skilsmisseraten er rekordhøj, skal det helst være en ring, I kan holde ud at kigge på resten af livet. De fleste vælger et klassisk, tidløst design, men der findes et væld af spændende alternativer, der pepper det klassiske lidt op uden at gå på kompromis med det tidløse. Endelig er der de vildere og ofte mere mode-betonede designs – hvis I altså føler jer dristige! Der er mange muligheder, så held og lykke med at opfylde hendes prinsessedrøm.

Previous ArticleNext Article