Smykker & accessories

Hvilken forlovelsesring skal man vælge?

Har du besluttet dig for at fri til din udkårne, at falde på knæ og stille det store spørgsmål? Så er der flere spørgsmål du skal stille dig selv inden du gør det. Medmindre du er meget spontan og vælger at stille spørgsmålet to min. efter beslutningen er taget. For at selve oplevelsen af frieriet bliver så romantisk som muligt er det dog en god ide at gennemtænke hvordan det skal gøres.

Forlovelsesringen – hvad gør man her?

Enten kan du vælge at vente med at give hende ringen, så hun selv kan være med til at vælge. Så er du helt sikker på at hun får den ring hun har drømt om. Der er massevis af forlovelsesringe på markedet og man kan tilmed selv designe ringen. Det kan dog være en bekostelig affære og mange vælger derfor at finde en ring i en af de mange guldsmede.

Før du/I undersøger markedet for ringe skal I have besluttet jer for et budget, hvor mange penge har I mulighed og lyst til at bruge på en ring.

Materiale

Skal ringen være fremstillet af guld eller sølv? Der er ingen regler der siger at det skal være en guldring, det er jer der bestemmer det. Før i tiden sagde man altid at både en forlovelsesring og en vielsesring skulle være af guld, det hænger man sig ikke så meget i mere. Derfor vælg det materiale I foretrækker passer til jeres stil.

Ædelsten

Hvis der skal sten i ringen skal du gøre dig nogle tanker omkring hvilke ædelsten, hvor mange karat, facon på stenen (Rund, firkantet mv.). Hvilken ædelsten og hvor en den må være afhænger meget af budgettet på ringen. Det handler ikke om at købe den dyreste ring med den største og flotteste ædelsten. Det handler om at I finder den ring som I gerne vil bærer som symbol på jeres kærlighed.

Størrelse på ringen

Når man har fundet ringen er det vigtigt at man finder den rigtige størrelse. Vi ved alle hvor surt det kan være med en ring der er for stor og som hele tiden glider af fingeren. Eller er den for lille og kan man ikke få den på eller klemmer den på fingeren. Derfor få rådgivning og vejledning af professionelle, så I ender med den rigtige størrelse.    

Vælg forlovelsesring med hjertet

En forlovelsesring er et symbol på jeres kærlighed og at I hører sammen. Det er derfor vigtigt at I først og fremmest vælger ingen med hjertet og ikke med fokus på hvad andre syntes om mener. Som nævnt er der et hav af ringe og mulighederne er mange. Man kan altid lytte til andres meninger og forslag, men når det kommer til stykket så er det jeres egne ønsker der skal tages stilling ud fra.

 

vielsesringe-forlovelsesringe vielsesringe-forlovelsesringe

Previous ArticleNext Article