Tips, tricks & anbefalinger

Dig selv, boligstylisten og ejendomsmægleren

Boligstyling

Skal du sælge din bolig? Tænk før du handler!

Skal du have solgt din bolig skal du ikke gøre noget forhastet – undersøg først og fremmest hvordan det bedst kan gribes an. Ikke alle boligsalg er ens, dog ønsker de fleste en høj udbudspris og et hurtigt salg. Har man først besluttet sig for at sælge vil man gøre at det sker hurtigt. Hvad kan man så gøre for at øge udbudsprisen og mindske liggetiden?

Der er mange gode råd når det kommer til et boligsalg. Mange vælger at tage kontakt til ejendomsmægleren som noget af det første. Man er nysgerrige efter at høre hvad pris man kan regne med at få. Bliver man glædeligt overrasket eller bliver man skuffet? Spændingen er stor! Vil man påvirke udbudsprisen i den helt rigtige retning, nemlig op, så er det en rigtigt god ide at tage kontakt til en boligstylist INDEN man kontakter ejendomsmægleren.

Hvad kan du selv gøre for at sælge din bolig hurtigere? Følgende punkter behøver du ikke at have en boligstylist til at ordne for dig, men disse kan du klarer selv.

• Mindre personligt
Vi ønsker alle en bolig der er personligt præget. Der hænger måske billeder af børnene, hunden eller måske et billede som et af børnene har malet.
Desværre siger undersøgelserne at jo mere personlige boligen er, jo svære har de potentielle køber for at se sig selv i huset. De meget private sager appellerer ikke de andre end dig selv og dine nærmeste. Et godt fif er derfor at fjerne dine højt elskede billeder.

• Begræns ting og sager
Er du en samler og har mange ting og sager kan en god gang oprydning været godt givet ud. Ingen siger at du behøver at smide dine sager på genbrugspladsen, men placerer dem et usynligt sted for den potentielle køber.

Jo flere møbler der er i en stue jo mindre syner stuen. Hvordan står dine møbler placeret i forhold til lysindfald? Har du store og tunge gardiner der stjæler lyset og ligeledes får rummet til at synes mindre? Et lille og mørkt rum får hurtigt køberne til at vende om og lede efter noget andet. Er de møbler der står i boligen præsentable, kan du låne eller har du designermøbler der får boligen til at fremstå “lækker”. Haslev møbler er nogle vi ofte bruger når vi skal anbefale flotte, funktionelle møbler der får boligen til at fremstå “lækker”.

• Duften af dit hjem
Lugter dit hjem af røg er det et meget stort NO GO! Du finder ikke mange i dagens Danmark der elsker duften af røg. Er første indtrykket lugten af røg så er der meget stor chancen for at liggetiden bliver lang. Er du ryger så gå uden for! Har du først besluttet dig for at sælge, så gør du dig selv en kæmpe tjeneste ved at tage en jakke på og gå ud. Et gammelt husråd er at hælde eddike i skåle og stille dem rundt omkring i hjemmet. Eddiken tager lugten. Bag boller lige inden fremvisningen.

• Rengøring
Flyver nullermændene rundt om ørene på en når man besøger dig? Er køkkenbordet fyldt med opvask? Ligger der snavsetøj på børneværelserne? Gør rent inden dine potentielle køber kommer på fremvisning! Afhængigt af hvor meget det kræver er tiden givet rigtigt godt ud!

Disse punkter kan man selv overskue som boligsælger. Men trænger hjemmet til en større portion af gode ideer og et udefrakommende synspunkt så skal du lade en boligstylist klarer opgaven for dig. Omkostningerne ved at hyre en boligstylist i nogle timer er tjent hurtigt hjem!

Boligstylist

Previous ArticleNext Article