Tøj & mode

Dansk design

Når man tænker på begrebet dansk design tænker man først og fremmest på de danske møbelklassiker som Ægget, Svanen og Myren. Vi er mere eller mindre alle vilde med klassikerne. En undersøgelse af Mette Strømgaard Dalby har nemlig vist at der blot skal et lille glimt til af de velkendte for at vi føler os trygge. Vi følger os trygge ved det vi kender og det vi kan forholde os det.

 

Dansk design er mere end møbler

Dansk design er meget mere end møbler! Antallet af designere med danske navne der designer mode til både mænd og damer, bliver større og større. Udviklingen har resulteret i at vi ikke bruger så mange penge på dyre udenlandske tøjmærker som vi gjorde før i tiden. Denne udvikling har åbnet en masse muligheder for nye designere og mange af de mærker der har været på markedet førhen. To af de danske mærker indenfor modetøj til kvinder Ofelia og PEP.

 

Mærket Ofelia har mange danske og udenlandske piger og kvinder stiftet bekendtskab med igennem de sidste år. Kjoler, jeans, blazere, skjorter mm. er blevet designet igennem tiderne og har i takt med trends og mode formået at være et kendt dansk mærke indenfor kvindemode. Ofelia henvender sig hovedsaligt til piger og kvinder med sans for mode og som også er prisbevidste. Selvom kollektioner bliver fremstillet i lækre materialer der holder efter mange vaske, er prisen på de enkelte styles middel. Konkurrencedygtige priser som næsten alle kan være med på. Nøgleordene fra Ofelia er gode kvalitet, god pris og super god pasform. Nøgleord som der leves 100 % op til.

 

 

 

PEP er det nye Peppercorn som ligeledes på været en del af den danske kvindemode i mange år efterhånden. Det er kun 1 års tid siden at de valgte at døbe Peppercorn om til PEP. De danske kvinder og piger har ikke taget det nye navn til sig endnu. Forklaringen på dette er at Peppercorn har været en del af os i så mage år og dermed er det svært at ændre.
Priserne på PEP er ligeledes middel og er dermed til at betale. Selvom priserne er i den gode konkurrencedygtige ende, er tøjet stadig fremstillet i gode og lækre materialer.

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article